DATUM: DAG: |
EVENEMANG |
|
KONTAKTPERSON 1 |
|
MAIL: TEL.: |
KONTAKTPERSON 2 |
|
MAIL: TEL.: |
TOASTMASTER |
|
TEL.: |
UTFÖRANDEADRESS HEM ? / LOKAL ? |
|
PORTKOD: |
ANTAL GÄSTER |
VUXNA |
BARN |
DUKNING |
U-BORD, E-BORD, LÅNGBORD, RUNDA |
ANNAT: |
ÖVRIGA FÖRBEREDELSER |
Garderob, Vaser, Ljus, Presentbord, Servetter, Drinkbord, Buffébord, Bar |
|
VIGSELTID |
FOTO TID |
|
DRINKTID |
DRINKTYP (Alt. alkoholfritt) |
TILLTUGG |
SITTANDE MÅLTID |
2 rätter / 3 rätter (framdukad förrätt?) |
MATTID |
BUFFÉ |
VARM / KALL |
MATTID |
MAT EGEN |
|
|
MAT CATERING |
KONTAKTPERSON CATERING:
|
TEL.: |
KÖKSHJÄLP? |
|
|
MAT ÖVRIGT |
ALLERGIER? |
SPECIALKOST? |
MÅLTIDSDRYCK |
LÅDVIN? FLASKVIN? |
ÖL, SNAPS, ALKOHOLFRITT |
MÖBLERA OM INFÖR DANSEN? |
FÖRE KAFFET? |
EFTER KAFFET? |
KAFFE SITTANDES ELLER BUFFÉ |
TÅRTA? A´VEC? (Pappersservetter) |
|
VATTENBUFFÉ |
(GLAS? EGÅNGSBÄGARE?) |
|
GROGGBUFFÉ |
IS, CITRON |
Rekommenderar engångs plastglas |
LOKALENS BESKAFFENHET |
Fat, skålar, karotter, engångsfat/skålar, hyr-gods, porslin, bestick (dukning/servering/tag) |
Kaffebryggare (rätt filter), Termos, Diskmaskin, Diskmedel, Handukar, Hushållspapper, Sophantering |
SERVERINGSHJÄLP |
FRÅN KL.: |
TILL KL.: |
ANTAL PERSONAL |
|
|
Antal timmar……………x……………(antal servis)=……………x 295:- (timpris inkl. 25% moms)
=……………Vårt pris + OB -tillägg och ev. reseersättning. (Se prislista)